FAQ

Complaint & Feedback

Sitemap

Search

Assalamualaikum

Page Title

Assalamualaikum

Search

Quotation / Tender Result

Bil Butiran Perolehan Syarikat Berjaya
1 SEBUTHARGA PEROLEHAN PERKHIDMATAN MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJI, MENGKONFIGURASI, MENTAULIAH DAN MENYELENGGARA 51 KOMPUTER PERIBADI, 8 KOMPUTER RIBA, 13 PENCETAK DAN 2 UNIT PROJEKTOR SECARA SEWA GUNA BAGI TEMPOH EMPAT (4) TAHUN DI JABATAN WAKAF, ZAKAT DAN HAJI (JAWHAR) PRO OFFICE TECHNOLOGY SDN. BHD.
2 SEBUTHARGA PEROLEHAN BAGI PERKHIDMATAN MEREKABENTUK DAN REKAAN KULIT BUKU, HALAMAN, MENCETAK, MENJILID DAN MENGHANTAR BAHAN PENERBITAN TAHUN 2023/2024 ARAS MEGA (M) SDN. BHD.
3 SEBUTHARGA MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG DAN MENYUSUN PERABOT BAGI FASA 2 HOTEL WAKAF TAIPING ONE-TECH (M) SDN. BHD.
4 SEBUTHARGA MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG DAN MENYUSUN KATIL DIVAN, TILAM DAN BANTAL BAGI FASA 2 HOTEL WAKAF TAIPING FIRUS SINAR INDUSTRY SDN. BHD
5 SEBUTHARGA PEROLEHAN PERKHIDMATAN SEWAAN DAN PENYELENGGARAAN BAGI EMPAT (4) BUAH MESIN PENYALIN BERSERTA BACAAN METER UNTUK TEMPOH TIGA (3) TAHUN DI JABATAN WAKAF, ZAKAT DAN HAJI (JAWHAR) AMBANG ANGKASA SDN. BHD
6 SEBUTHARGA PERKHIDMATAN PENYELENGGARAAN INFRASTRUKTUR RANGKAIAN UNTUK TEMPOH TIGA (3) TAHUN DI JABATAN WAKAF, ZAKAT DAN HAJI (JAWHAR) PRIMA INTEGRATED SOLUTIONS SDN. BHD.

Scroll to Top
Skip to content