Awam Kerajaan Warga JAWHAR

LAWATAN KERJA KETUA PENGARAH JAWHAR KEPADA MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI PULAU PINANG

PULAU PINANG, 26 Mac 2019 – Ketua Pengarah Jabatan Wakaf, Zakat dan Haji (JAWHAR), YBrs. Tuan Haji Roslan bin Said telah mengadakan Kunjungan Hormat dan lawatan kerja ke Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang dengan diiringi oleh Cik Zarina binti Ibrahim (Ketua Penolong Pengarah) Bahagian Wakaf, JAWHAR serta pegawai JAWHAR iaitu Puan Maya Fahida binti Mohd Esa bersama dengan Encik Duranny bin Jasmy .

Kunjungan hormat dan lawatan kerja ini bertujuan untuk mengeratkan kerjasama di antara JAWHAR dan Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang melalui perkongsian pengalaman dalam melaksanakan program-program pembangunan dan pengurusan wakaf di Pulau Pinang. Kunjung hormat dan lawatan kerja ini juga turut dihadiri oleh 

Tuan Haji Zulkifli bin Long (Setiausaha), Tuan Haji Fakhruddin bin Abd. Rahman (Ketua Unit Pembangunan dan Harta Wakaf), Tuan Haji Kamal bin Said (Ketua Unit Pengurusan Dana Wakaf), Encik Shahril bin Shahrom (Ketua Unit Pengurusan dan Penyelenggaraan Premis),  Puan Noor Diana binti Noorazis(Penolong Pegawai Komunikasi & Korporat), Puan Norazila binti Mat Ratin(Penolong Pegawai Tadbir), Encik Muhamad Hafiz bin Abd Mutalib (Penolong Pegawai Tadbir), dan Encik Shahrol Izwan bin Abdul Jaffar (Pembantu Tadbir) dari Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP).

Waktu Solat Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur & Sewaktu Dengannya

Imsak 5.46 Subuh 5.56 Syuruk 07.09 Zohor 13.22 Asar 16.47 Maghrib 19.30 Isyak 20.45
Arab Saudi
Malaysia
Hubungi JAWHAR
Jabatan Wakaf, Zakat & Haji (JAWHAR)
Aras 8-9, Blok D, Kompleks Islam Putrajaya (KIP),
Jalan Tun Abdul Razak, Presint 3,
62100 Putrajaya, Malaysia
Talian Awam
Telefon: +(6) 03-8883 7400
Faks: +(6) 03-8883 7406
Emel: pejabatam[at]jawhar[dot]gov[dot]my
Statistik
Kemaskini Terakhir: 21 September, 2021 @ 4:10 PM
Top